Første runde af DGL 2016, nye regler

Første runde af DGL 2016, nye regler

Så er det snart tid til DGL første runde i 2016. Første runde afholdes d. 7 Februar i København.
 
Vi har lavet lidt om på reglerne, så der nu er heelhooks i ekspert og der kommer til at være en vinder af hver gruppe, der vil være medajler til vinderen.
Vi kan rigtigt godt lide EBI formattet, som også er et submission only stævne og har derfor valgt at lave noget i samme stil.
 
Kampene kommer til at være 4 min for begynder, 5 min for øvede og 6 min for ekspert, hvis der ikke er nogen submission inden for normal tid, går man ud i overtid. Der er 3 runder af overtid. I hver runde af overtiden, vælger man om man vil starte på ryggen med begge hooks inde og seat belt eller i armbar fra side control.
11836671_845218905554604_7264990466754220314_n armbar-escape2
Ham der angriber fra ryggen eller armbar, skal submitte sin modstander fra positionen. Ham der forsvare sig skal ud af ryggen eller armbar. Der er ikke nogen tidsbegrænsning på overtiden. I hver omgang af overtid skal begge parter angribe, man starter kun en ny omgang overtid, hvis det står lige, altså begge to fik submission eller begge to fik escape.
Hvis man skulle komme ud i at alle tre omgange overtid er lige, så kigge man på hvem der havde den korteste tid i angreb og forsvar, sammenlagt.
Forsvar af ryggen, man er ude af rygge, lige så snart modstanderen ikke har en hook inde og man er i sikkerhed, så man kan ikke gå fra ryggen til mount, da man ikke længere er på ryggen af sin modstander.
Forsvar af armbar, man er er ude af armbaren og er i sikkerhed har man escapet.
Vi håber det giver mening.
 
Det er stadigvæk alle imod alle i gruppe kampene, som det har været hele tiden, dog kan man ikke få uafgjort kampe mere.
Vi håber på at i tager godt imod dette initiativ og vi glæder os til at komme igang med et nyt år i DGL.
De nye regler er ikke skrevet ind i vores reglset endnu

Leave a Reply